Home » odesk auto cad test question and ansaware

odesk auto cad test question and ansaware

Dhaka university recently published on line skill test. on line work is now most important in Bangladesh. Dhaka university update online skill test in few times. if you want to work outsourcing in online and if you want to pass online test for making good profile you can follow Dhaka university  odesk  test. new freelancer can’t update their profile because they cannot pass skill test. for this goal Dhaka university published more updating on line skill test.

01.Question:  You can attach a digital signature to which of the following file types?
ANS: All of the above
02.Question: Which option is not available in AutoCAD2007 to repair a damaged drawing file?
ANS: Check
03.Question:  Which of the following settings are saved when you name and save a view?

ANS: All of the above
04.Question:  Which option is disabled when a nested reference is selected as shown in the given picture?
ANS: D
05.Question:  Which of the following is not a type of action override?
ANS:  C. Angle offset
06.Question:  Which command is used on picture A to create a mesh or to acheive the result of picture B?
ANS:  C. RULESURF
07.Question:  Which option you will choose to create solid filled areas?
ANS:  C. Wide polylines or donuts
08.Question:  Dimensional input is available for ARC, CIRCLE, ELLIPSE, LINE, and PLINE.
ANS:  A. True
09.Question:  In what type of text can fields not be inserted?
ANS: C. Tolerances
10.Question:  Which of the following option can not be offset?
ANS: C. Construction lines (xlines) and rays
11.Question:  What dose b stand for in the given example when you tum the automatic save option on as shown in the given picture?
ANS: C. b is a random number
12.Question:  Which type of hatching style is shown in the given picture?
ANS: C. Ignore
13.Question:  What is not true about live sectioning behavior?
ANS: C.
14.Question:  Plot styles are not available for objectswith the Jitter edge modifier applied.
ANS: B. False
15.Question:  All settings for the sun encept geographic location are saved per drawing, not per viewport.
ANS: A. True
16.Question:  Break, chamfer, fillet, lengthen and offset editing comands can be used on Multilines.
ANS: B. False
17.Question:  Which keyboard shortcut will you select to toggle polar tracking?
ANS: C. F9
18.Question:  Tool palaette files have an.xtp file extension.
ANS: B. False
19.Question:  When you use grips to edit an object, what type of information dose the dimensional input tooltip display?
ANS: D. All of the above
20.Question:  When dose a temporary history entry state occur?
ANS: C. Both a and b
21.Question:  Which among the following types of coordinates displays update as you move the cursor?
ANS: D. All of the above
22.Question:  What can you do with the DesignCenter?
ANS: C. You can update a block definition
23.Question:  In which conditions, can you make a layer, the current layer?
ANS: C. When it is the default layer
24.Question:  As shown in the picture, the symbol for projected tolerance is preceded by a height value, which specifies the minimum projected tolerance zone.
ANS: B. False
25.Question:  Which option you will choose to show or hide light glyphs?
ANS: C. Click Tools menu > Palettes > Properties
26.Question:  Which of the following properties is not included within the Reference Manager?
ANS: D. Found path
27.Question:  Which of the following is not part of the Information title block?
ANS: C. Size of the drawing
28.Question:  Which type of grip tool is shown in the given picture?
ANS: D. None of the above
29.Question:  Which of the following layer properties is not checked by the layer plug-in?
ANS: A. Plot style mode
30.Question:  When can an Xref icon displayed in the lower right comer of the application window as shown in the picture?
ANS: A. When Xrefs are attached to the drawing
31.Question:  Which of the following is not a type of dimensioning?
ANS: C. Ordinate
32.Question:  Which of the following is the default mode state for shadows?
ANS: D. None of the above
33.Question:  Which of the given options displays the layer properties manager in the given picture?
ANS: D. None of the above
34.Question:  Which of the following wild card characters you will use to match any single character?
ANS: D. #
35.Question:  Autocad dose not provide Plotter drivers to which type of files?
ANS: B. Raster file formats
36.Question:  Menu swapping is not supported for which of the following interface elements?
ANS: D. None of the above
37.Question:  Which option meanes that the sheet is in a special state as shown in the given picture?
ANS: A. A
38.Question:  Which type of the section object grip dose option A display, as shown in the picture?
ANS: A. Base grip
39.Question:  The attribute extraction wizard creates a file with a.blk file extension.
ANS: A. True
40.Question:  Which of the following types of files can be used as maps?
ANS: C. PNG

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s